Swimburger

YFU Internship: Afronden Photo Uploader

Niels Swimberghe

- - College

Follow me on Twitter, buy me a coffee

Deze week focuste ik me op het afwerken van de laatste vereisten en het documenteren van de applicatie. Woensdag ochtend was ik klaar met de applicatie. Zoals je ziet zijn alle features 100% voltooid en gesloten.

week4

Daarna heb ik besloten om ook support subtasks toe te voegen om deze taken iets specifieker te kunnen rapporteren. Ondertussen ben ik klaar met de JSON API documentatie en bijna met de programmeur documentatie. Eenmaal dat ik de kleuren van de nieuwe branding van YFU heb en ze heb toegepast in de applicatie, zal ik ook de gebruikers documentatie schrijven.

week4-eind

Ik heb de applicatie al enkele keren (om de 2/3 dagen) gepitcht aan Frauke (International Programs Specialist) en Josh (Director of International Programs). Men is erg tevreden en ze zien ernaar uit om het zelf echt te beginnen gebruiken. Ik ben van plan om te vragen of ik mijn project mag pitchen in de volgende staff meeting aan alle collega's. Een ander land heeft ook al interesse getoond in het project. De YFU uit Zweden zou het graag willen gebruiken voor een photocontest.

Related Posts

Related Posts